Wie zijn wij?

Hallo! Wij zijn de Roy Verdonk Dancers: een groep dansers wie naast hun werk en dagelijks leven samen de wereld over reist, om aan de wereld te laten zien dat linedance niet altijd is wat men vaak denkt bij het woord.

De Roy Verdonk Dancers zijn jaren geleden opgericht door onze leider; Roy Verdonk.
Door de jaren heen heeft onze groep veel verschillende leden gekend, en momenteel vormen wij met 14 actieve dansers de nieuwste generatie.

Onze diverse groep bestaat uit dansers die allemaal in de loop van hun leven kennis hebben gemaakt met het linedance, zij het via sociale evenementen, familie of via de competities. Veel van onze dansers hebben competities gedanst of zijn nog steeds regelmatig op de wedstrijdvloer te vinden.

Benieuwd naar ons team? Hieronder stellen wij iedereen aan u voor!


Ons team

Roy Verdonk

Roy Verdonk

Oprichter, trainer & Choreograaf

Internationaal bekend als danser, docent en geprijsd choreograaf! Roy heeft samen met zijn vrouw Nisrine hun eigen dansacademie in Oudenbosch (NL) en reist voor zijn werk heel de wereld over om workshops, privélessen en shows te geven. Ook kun je hem tegenkomen als jurylid op internationale wedstrijden en vanaf 2018 organiseert hij samen met zijn vrouw Nisrine de Dutch Open Championships. Roy is wereldwijd dé docent die de meeste Stardivisie dansers op zijn naam heeft staan in de linedance competities!

Nisrine Verdonk-Sadqi

Nisrine Verdonk-Sadqi

Choreograaf en danser

Nisrine is samen met Roy eigenaresse van dansschool Dutch Dance Academy. Aankomende oktober organiseert zij samen met Roy de Dutch Open Championships. Nisrine is de vrouw van Roy en moeder van hun prachtige tweelingdochters Amber & Naouel. Nisrine is op wedstrijdniveau danser in de Megastar divisie en jurylid op internationale wedstrijden. Daarnaast werkt zij nog parttime bij een drogist.

Patricia Belloque Vane

Patricia Belloque Vane

Choreograaf en danser

Patricia is het langste lid van de Roy Verdonk Dancers op dit moment en ondersteunt Roy veel door het overnemen van lessen en het maken van choreografieën. Op wedstrijdniveau danst ook zij in de Megastardivisie en is jurylid in opleiding. Patricia is 35 jaar oud, heeft een vriend Dennis en woont in Den Haag met haar 2 honden: Chulo & Loco. In het dagelijks leven werkt zij als receptioniste voor een overheidsinstelling.

Roy Faas

Roy Faas

Penningmeester & danser

Naast danser in het team is Roy ook onze penningmeester en geeft hij les in de Salsa & West Coast Swing. Roy is 39 jaar oud, woont in 's-Hertogenbosch en werkt als Accountmanager E-Commerce.

Anita Verhagen-Wittenberg

Anita Verhagen-Wittenberg

Danser

Anita is 48 jaar oud, woont in Schijndel en getrouwd met haar man Kees. Anita danst al jaren in het team en heeft op de competities in de Jewel divisie gedanst. Deze vrouw met haar heerlijke lach werkt in het dagelijks leven als secretaresse bij een advocatenkantoor.

Mandy Vis-Wols

Mandy Vis-Wols

Danser

Mandy is 31 jaar en woont in Naaldwijk (NL) is ook al lange tijd onderdeel van de Roy Verdonk Dancers. Binnen de wedstrijden heeft Mandy het geschopt tot de Advanced divisie. Toen Mandy zwanger werd heeft zij besloten te stoppen met competitiedansen. Intussen is zij samen met haar man Jeroen ouders van 2 prachtige zoons Jack en Mason en heeft haar eigen bedrijf 'Event Masters'.

Eleni de Kok

Eleni de Kok

Danser

Eleni is 27 jaar, woont in Rotterdam en is al jarenlang teamdanser bij de Roy Verdonk Dancers. Ook Eleni heeft op wedstrijden in de Stardivisie gedanst en je kunt haar ook veel tegenkomen op evenementen en wedstrijden waar zij Roy Verdonk helpt met de verkoop van dansschoenen!

Charlotte van Steensel

Charlotte van Steensel

Danser

Charlotte is 26 jaar oud en woont samen met haar vriend Bas in Wateringen (NL). Charlotte is actief wedstrijddanser in de Intermediate divisie. Samen met Mandy en Manon neemt zij de planning van het team op zich om te zorgen dat alles soepel verloopt wanneer het team ergens een optreden heeft. In het dagelijks leven werkt Charlotte als recruiter bij een uitzendbureau en heeft zij meerdere seizoenen skiles gegeven in Oostenrijk.

Manon Thieme

Manon Thieme

Danser

Manon is 23 jaar oud, woon samen met haar vriend Ben in Hoogvliet Rotterdam (NL). Samen met Mandy en Charlotte houdt Manon zich bezig met de planning van het team. Momenteel actief als danser in de Advanced divisie en bezig haar punten te scoren om te promoveren tot Star! In het dagelijks leven werkt manon part time bij een schoonheidssalon in Ridderkerk en heeft zij haar eigen schoonheidssalon aan huis.

Cyara Hermsen

Cyara Hermsen

Danser

Cyara is 20 jaar oud en woont samen met haar vriend José in Oudenbosch (NL). Cyara is samen met Mick bezig met de promotie voor het team. Ze is een actief wedstrijddanser die in 3 jaar tijd zichzelf naar de Intermediate divisie gedanst heeft! Cyara volgt momenteel de International Media & Entertainment Management studie aan het NHTV Hoger Onderwijs te Breda.

Renate Jongejans

Renate Jongejans

Danser

Renate is 26 jaar oud en woont samen met haar zoontje Quintin in Breda (NL). Renate danst ook wedstrijden in de Intermediate divisie en sinds een paar jaar in het Roy Verdonk Dancers team. In het dagelijks leven werkt Renate met veel plezier bij een kledingwinkel in Breda en heeft een eigen bedrijf; Renate's Nailstyling en Beauty Salon.

Cinderella van der Bilt

Cinderella van der Bilt

Danser

Cinderella woont in Oudenbosch en is 23 jaar oud. Cinderella kent de dansschool van Roy Verdonk maar al te goed, want deze was voorheen van haar ouders. Cinderella haar roots liggen dan ook in het Latin en Ballroom dansen en toen Roy de dansschool overnam, heeft zij het linedance ontdekt. Niet lang daarna is ze lid van het team geworden. Op wedstrijden is ook Cinderella actief in de Intermediate divisie.

Nadja van den Eeden

Nadja van den Eeden

Danser

Nadja is het jongste lid van ons team met haar 19 jaar oud en woont in Oud Gastel (NL). Sinds 4 jaar danst Nadja in het team, maar haar roots liggen voornamelijk in de hiphop. Ze is actief op de wedstrijden in zowel het hiphop als het linedance en danst daar in de Novice divisie. In het dagelijks leven werkt Nadja als verkoopmedewerker bij een grote supermarkt.

Chloé Ourties

Chloé Ourties

Danser

Chloé is ons nieuwste lid, komt oorspronkelijk uit Toulouse (FR), maar woont nu sinds kort in Nederland vanwege haar studie in Breda. Ze danst op de wedstrijden in de Intermediate divisie.

Mick Verhagen

Mick Verhagen

Danser

Mick is 28 jaar oud en woont samen met zijn beste vriendin Eleni in Hoogvliet Rotterdam. Hij is al 11 jaar lid van de Roy Verdonk Dancers en danst op de wedstrijden in de Intermediate divisie. In het dagelijks leven is Mick werkzaam als teamleider bij een vervoerscentrale in Rotterdam.